2012-10-11 07:39:51• hírek • Blikk.hu

Perceken múlt Inti élete

A TNT zenekar egyik tagja vakbélgyulladással került kórházba, ám csak egy hajszálon múlott az élete. A műtét során derült ki, hogy a vakbele perforálódott, így a rutinműtétből háromórás, komplikált operáció lett.

- Hétfő hajnalban kihívtam az ügyeletet, mert akkor már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom. Az orvos meg sem vizsgált, hanem annyit mondott, hogy valószínűleg valamilyen vírusfertőzésem lehet. Másnap már olyan magas lázam volt, hogy semmilyen gyógyszer nem vitte le, egyedül akkor csökkent fél fokot, mikor beleültem egy kádnyi jéghideg vízbe. Éjjel már olyan rosszul voltam, hogy arra kértem a páromat, vigyen be a kórházba, mert nem bírom tovább - mondta a kórházi ágyán Inti. Ha néhány órával később mennek, az talán végzetes is lehetett volna.

- Azonnal befektettek, és meg is műtöttek. Az orvos azt mondta, egy ilyen műtét fél óráig szokott tartani, engem hajnal 3-tól reggel 6-ig operáltak. Eredetileg úgy készültek, hogy laporoszkópiás műtét lesz, azaz csak néhány tűt szúrnak be a hasamba, és azon keresztül dolgoznak, de olyan súlyos volt a helyzet, hogy egy jó nagy vágást kellett csinálniuk. Most két napig egyáltalán nem ehetek, de az az igazság, hogy eszembe sem jut az étel - mondta Inti, akit rettenetes szomjúság kínoz.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: